Saunaremontti Turun seudulla

Saunaremontti tehdään joko erikseen tai kylpyhuoneremontin yhteydessä asiakkaan toiveiden mukaan. Meidän kauttamme onnistuu suunnittelu, materiaalihankinnat ja remontin toteutus Turussa ja lähiseudulla. Tutustu kohteisiin!

Tutustu referensseihimme!

Moderni sauna

saunaremontti

Saunaremontti Turussa

saunaremontti Turku

Tunnelmallinen kellarisauna

saunan lauteet mittatilaustyönä

Miksi Sauna Manager on hyvä kumppani?

  • Olemme erikoistuneet kylpyhuone- ja saunaremontteihin eli meillä on tarvittavaa erikoisosaamista
  • Olemme erittäin kokeneita ja materiaalien tuntemuksemme on alan huippua
  • Meiltä saa kaikki tarvikkeet, materiaalit ja mittatilauslauteet

Tee järkeviä materiaalivalintoja

Sauna tarjoilee materiaaleille vähintäänkin haastavat olosuhteet, joten ne on valittava tarkkaan. Kosteuden vaihtelu ja kuumuus vaativat puulta ja kiinnikkeiltä paljon: jotta sauna olisi mahdollisimman pitkäikäinen, kannattaa materiaalivalinnoissa hyödyntää aina ammattilaisten apua.

Me käytämme saunaremonteissa vain ruostumattomia kiinnikkeitä ja kosteuden kestäviä liimoja. Olemme saunamateriaalien, kuten puulaatujen, tuntemuksessa ykkösiä. Meillä on lisäksi Suomen laajin valikoima saunan pintamateriaaleja ja Turun alueen ainoa laudetehdas.

Saunaremontti Turun alueella meidän kanssamme

Meille voi tulla joko valmiin kuvan tai idean kanssa, tai ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Me autamme asiakkaitamme tarvittaessa myös suunnittelussa, ja pystymme toteuttamaan saunaremontin alusta loppuun. Verkostomme kautta onnistuvat myös lvi- ja sähkötyöt, tavarantoimitus ja kosteusmittaukset.

Meillä on Suomen laajin materiaalivalikoima, joka sisältää myös harvinaisempia vaihtoehtoja. Puulajeista suosituimpia tällä hetkellä ovat leppä ja haapa, mutta myös saarni ja tammi kasvattavat suosiotaan. Ammattipuusepät valmistavat lauteet mittatilaustyönä. Meiltä saat myös paneelit, kiukaat, valaistuksen, ovet ja lasiseinät. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa, mutta toimialuettamme ovat Turku ja kaikki lähialueet sekä pk-seutu. Kysy lisää!