SAUNA- JA KYLPYHUONE­REMONTIT

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti suunnitellaan aina tarpeittesi mukaan. Jokainen kylpyhuone ja sauna on yksilö, jonka remontti tulee kartoittaa ja suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Sauna Manager tekee remontin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun tai auttaa käsistään kätevää asiakasta niissä asioissa joissa ammattilaista tarvitaan. Pyydä Sauna Manager kartoittamaan ja suunnittelemaan kohteesi, tehdään näin yhdessä unelmien kylpyhuone- ja saunatilat. Myös aikataulu ja budjetti pysyvät hanskassa asiantuntevissa käsissä.

Suunnittelu

Remonttisuunnittelu alkaa aina kohdekäynnillä, tulemme kohdekäynnille kartoittamaan remontin laajuuden sekä juttelemaan asiakkaan toiveista, samalla saamme mitat kohteesta. Kohdekäynnin jälkeen sovimme suunnitteluajan myymäläämme, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin pintamateriaaleihin, varusteisiin ja kalusteisiin. Laskemme urakkatarjouksen aina yksilöinä, jolloin budjetti pitää loppuun asti paikkaansa.

On kyseessä sitten uudiskohde tai remottikohde, autamme suunnittelussa myös tavarantoimittajan roolissa mikäli asiakkaalla löytyy asentajat valmiiksi.

Remontti

Uudis- ja remonttikohteiden asennukset suorittavat ammattitaitoiset yritykset, jotka omaavat samat arvot kuin mekin, eli laadukkaiden materiaalien asennus vaatii tarkkaa työtä sekä ammattiylpeyttä.

Yhteistyössä:
– Hapirak Oy
– Sisustus-Rakennus Menninkäinen Oy
– Halarit Oy
– Sammore Oy

Viimeistely

Edustamme ainoastaan alan parhaita ja laaduikkaimpia brändejä, jolloin voimme olla varmoja että tuotteet ja materiaalit toimivat sekä kestävät niin kuin pitääkin. Kehitämme myös jatkuvasti omia tuotteita joista vastaa pääosin oma tuotantomme. 

Asiakkaitamme ovat:

Arkkitehdit

Rakennusliikkeet

Kuluttajat

Sisustus-suunnittelijat