Kylpyhuoneremontti Turku + lähialueet

Luodaan yhdessä unelmiesi pesutilat! Kylpyhuoneremontti tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan suunnittelusta tavarantoimitukseen ja toteutukseen. Toimialuettamme ovat Turku ja lähialueet sekä pk-seutu. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin!

Tutustu referensseihimme!

Kerrostaloasunto Turun jokirannassa

Valmis kylpyhuoneremontti Turku

116-vuotiaan huoneiston remontti

Remontoitu kylpyhuone

Pintojen ja varustuksen suunnittelu

Remontin ja lopputuloksen suunnittelu

Kylpyhuoneremontit Turussa ja lähialueilla yrityksille sekä yksityisille

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat suunnittelijat, yksityishenkilöt ja rakennusliikkeet sekä isännöitsijät alueella Turku, Kaarina ja muut lähikunnat kuten Raisio, Lieto, Naantali, Paimio ja Sauvo. Meille tärkeintä on, että asiakkaamme voi jatkaa arkeaan turvallisin mielin ja pystyy luottamaan siihen, että työ tehdään huolella ja aikataulussa. Pidämme huolen siitä, että viestimme ajoissa kaikista asioista asiakkaillemme, jotta heillä on selkeä kokonaiskuva siitä, mitä tapahtuu.

Toteuttamamme kylpyhuoneremontti kattaa kaikki osa-alueet, mitä täydellinen remontti vaatii:

 • suunnittelu
 • tavarantoimitus
 • kosteustarkistukset, kuivatus ja korjaustoimet
 • toteutus
 • lvi- ja sähkötyöt

Sauna Manager on laatutietäjän valinta

Sauna Manager on oiva valinta märkätilaremontin toteuttajaksi, sillä meillä on pitkä ja laaja kokemus alalta. Meillä on kokonaisvaltainen näkemys onnistuneen remontin tekemiseen aina suunnittelusta toteutukseen asti. Laajan kontaktiverkostomme vuoksi käytämme projektin kaikissa vaiheissa vain alan parhaita yhteistyökumppaneita. Lisäksi maahantuomme isoa ruotsalaista laattamerkkiä Bricmatea, ja edustamme alan parhaita brändejä, joihin pääsee tutustumaan myymälässämme Kaarinassa. Olet aina tervetullut liikkeeseemme keskustelemaan kylpyhuoneen remontista! Me annamme remontille kasvot ja voit luottaa siihen, että saat hyvät tekijät, tuotteet ja suunnitelmat.

Organisoidusti ja asiakkaan ehdoilla

Meidän tärkein tavoitteemme on asiakastyytyväisyys. Kylpyhuoneremontti on vaativa projekti, jossa on monta vaihetta. Jos yhdestä tinkii, lopputulos ei ole hyvä. Jokainen vaihe on tehtävä huolella ja organisoidusti, eli myös työnjohdolla on keskeinen rooli projektissa. Projektin eteneminen:
 1. suunnittelu
 2. tarjous
 3. tilan ja kulkureittien suojaaminen
 4. purkutyöt
 5. jätteenkuljetus ja lajittelu
 6. kosteusmittaus
 7. pohjatyöt
 8. vesieristys
 9. asennus
 10. viimeistely
 11. remontin loppukatselmus ja hyväksyntä
Huomioithan, että tarjousvaiheessa emme vielä tiedä, mitä purkutöiden ja kosteusmittausten jälkeen nousee esiin. Jos siis tarvitaan esimerkiksi kuivaus- tai korjaustoimenpiteitä, niistä neuvotellaan tässä kohtaa erikseen ja ne lisätään tarjoukseen.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Ensimmäinen yhteydenotto ei luonnollisesti vielä sido sinua mihinkään. Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Turussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme Kaarinassa!