Näyttävät saunapaneelit Turusta

Suomen laajin valikoima saunan pintamateriaaleja suoraan varastosta tai mittatilaustyönä. Neuvomme materiaalien valinnassa. Toimitukset koko Suomeen tai nouto varastolta!

Valitse laadukas ja näyttävä saunapaneeli

Saunan ja kylpyhuoneen pintamateriaalit kannattaa valita asiantuntijan kanssa, jotta ne kestävät vaativia olosuhteita. Suosituimmat saunapaneelit valmistetaan lepästä tai haavasta, mutta meillä on tarjolla myös erittäin laaja valikoima muita puulajeja, esimerkiksi saarnia, tulipuuta, radiata-mäntyä, tammea ja puuviilupintaisia vanerituotteita. Käytämme vain parhaita tavarantoimittajia, jotta tuotteidemme laatu pysyy korkeana.

Sauna Manager on erikoistunut sauna- ja kylpyhuoneremontteihin sekä parhaisiin materiaaleihin, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Autamme tarvittaessa myös pesutilan ja remontin suunnittelussa sekä toteutuksessa. Voit tilata tai noutaa meiltä tarvitsemasi materiaalit tai saat avaimet käteen -periaatteella koko saunaremontin.

Hae materiaalit suoraan varastosta tai tilaa kotiin

Varastoimme kaikki paneelit ja laudepuut sisällä, joten sieltä noudetut saunapaneelit ja lauteet voidaan asentaa heti paikoilleen. Myymälän puolella on myös esillä Suomen laajin valikoima erilaisia paneelimalleja, joita voi tulla katsomaan paikan päälle.

Autamme mielellämme määrälaskennassa, ja pyrimme minimoimaan hukkametrit. Olemme tarvittaessa mukana myös kaikessa muussa saunaan tai kylpyhuoneeseen liittyvässä suunnittelutyössä. Kannattaa aina luottaa asiantuntijan näkökulmaan!