Saunan lauteet mittatilaustyönä Turussa

Jokainen sauna on erilainen, joten myös lauteet ovat yksilöitä. Ammattipuusepät valmistavat saunan lauteet mittatilaustyönä tyylikkäistä ja kestävistä puumateriaaleista. Olemme Turun seudun ainoa laudevalmistaja! Toimitukset kaikkialle Suomeen.

Näyttävät saunan lauteet mittatilauksena

Saunan lauteet tehdään Kaarinassa mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ammattipuusepät valmistavat lauteet käsityönä ja varmistavat niiden tyylikkään ulkonäön ja yksilöllisen ilmeen sekä tietysti kestävyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden. Hankkimalla saunan lauteet mittatilauksena pystyt vaikuttamaan lauteiden ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Saat omaan saunaasi sopivat lauteet niin mittojen kuin tyylinkin puolesta. Toteutamme mittatilaustyönä niin perinteiset kuin modernimmatkin lauderatkaisut. Asennuspalvelumme toimii Turun ja Kaarinan seuduilla.

Olemme asiantuntijoita materiaalivalinnoissa, sillä sauna- ja kylpyhuoneremontit ovat erikoisalaamme. Pitkällä kokemuksellamme pystymme neuvomaan sinut toimivimpien ja tyylikkäimpien materiaalien pariin. Käytämme vain ruostumattomia ja saunan haastaviin olosuhteisiin sopivia kiinnikkeitä, kosteuden kestäviä liimoja ja parhaita puulajeja. Meiltä saat saunan lauteet mittatilauksena mutta myös saunaremontin suunnittelusta toteutukseen. 

Etsitään yhdessä paras ratkaisu toiveidesi pohjalta!

Tutustu referensseihimme!

Oman tuotannon saunan lauteet

saunan lauteet Turku -  Sauna Manager Oy

Tummanharmaa saunakokonaisuus

saunan lauteet Turku -  Sauna Manager Oy

Tyylikäs kylpyhuone ja sauna

saunan lauteet Turku -  Sauna Manager Oy

Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Kokemuksemme mukaan sauna tehdään uudistuotannossa yleensä viimeisenä, jolloin aikataulut saattavat olla jo kiireisiä. Olemme varautuneet tähän ja pidämme varastossamme eri pituisia ja levyisiä laudepuuvaihtoehtoja. Pystymme toimittamaan saunan lauteet mittatilaustyönä kaikkialle Suomeen nopeasti, mutta tavaran voi tulla myös noutamaan itse suoraan varastoltamme Kaarinasta.