Saunan lauteet mittatilaustyönä Turussa

Jokainen sauna on erilainen, joten myös lauteet ovat yksilöitä. Ammattipuusepät valmistavat saunan lauteet mittatilaustyönä tyylikkäistä ja kestävistä puumateriaaleista. Olemme Turun seudun ainoa laudevalmistaja! Toimitukset kaikkialle Suomeen.

Tutustu referensseihimme!

Oman tuotannon lauteet

Tummanharmaa kokonaisuus

Tyylikäs kylpyhuone ja sauna

Näyttävät lauteet mittatilauksena

Saunan lauteet tehdään Kaarinassa mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattipuusepät valmistavat lauteet käsityönä, ja varmistavat niiden tyylikkään ulkonäön ja yksilöllisen ilmeen, sekä tietysti kestävyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden. Asiakas pystyy aina vaikuttamaan lauteiden ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Asennuspalvelumme toimii Turun seudulla. Olemme asiantuntijoita materiaalivalinnoissa, sillä sauna- ja kylpyhuoneremontit ovat erikoisalaamme. Pitkällä kokemuksellamme pystymme neuvomaan asiakkaamme toimivimpien ja tyylikkäimpien materiaalien pariin. Käytämme vain ruostumattomia ja saunan haastaviin olosuhteisiin sopivia kiinnikkeitä, kosteuden kestäviä liimoja ja parhaita puulajeja. Meiltä saat saunan lauteet, mutta myös saunaremontin suunnittelusta toteutukseen Turussa ja lähikunnissa.

Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Meidän kokemuksemme mukaan uudistuotannossa sauna tehdään yleensä viimeisenä, jolloin aikataulut saattavat olla jo kiireisiä. Me olemme varautuneet tähän, ja pidämme varastossamme eri pituisia ja levyisiä laudepuuvaihtoehtoja. Pystymme toimittamaan saunan lauteet kaikkialle Suomeen nopeasti, mutta tavaran voi tulla myös noutamaan itse suoraan varastoltamme.